Samenwerkingsmogelijkheden

Door het veelzijdige en ondernemende karakter van de leden van het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' zijn er vele mogelijkheden tot samenwerking aanwezig. Onze leden zijn vertegenwoordigd in alle studierichtingen aan de Universiteit Twente en hebben een leidende rol binnen het studentenleven in Enschede. De samenwerkingsmogelijkheden zijn in te delen in drie categorieën: de vacaturebank van Audentis, sponsoring en recruitmentactiviteiten.

Vacaturebank Audentis
​Onze eigen vacaturebank is opgezet met als doel een handig overzicht te creëren voor Enschedese studenten van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool. Het gaat daarbij om  de beschikbare werkacties, bijbanen, stages en traineeships die vanuit de studentenvereniging het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' worden aangeboden. De hechtheid en veelzijdigheid van onze vereniging, in combinatie met het ondernemende karakter van onze leden, maakt ons een interessante afzetmarkt. 

Wij bieden vacatures aan namens Audentis die niet alleen gericht zijn op leden van Audentis, maar die gericht zijn op geheel studerend Enschede. 

Kijk gerust door onze vacatures en wie weet zit er iets bij voor jou!

Sponsoring
Er zijn vele mogelijkheden om met Audentis een sponsorovereenkomst aan te gaan. Allereerst is er de mogelijkheid tot het sponsoren van één van de vele locaties die Audentis in haar bezit heeft. Dit kan productsponsoring inhouden maar ook het promoten van uw organisatie op de Sociëteit, in studentencafé 't Gat in de Markt of in studieruimte De Bul. 

Daarnaast worden er door het collegejaar heen vele evenementen georganiseerd op onze Sociëteit Tempus Ruit Amicitia Manet, waar u groot voordeel mee kunt behalen. Zeer interessant in deze categorie zijn de evenementen en activiteiten gedurende de periodes van de Diesweek en de Audentis Kick-In. In de Diesweek viert Audentis haar verjaardag, waarbij heel studerend Enschede wordt uitgenodigd om mee te feesten tijdens de vele open feesten en het Diesgala. Tijdens de Audentis Kick-In presenteert de vereniging zich aan de honderden nieuwe studenten die aan de Universiteit Twente gaan studeren en organiseert Audentis 10 dagen lang activiteiten om de nieuwe eerstejaars zich in Enschede thuis te laten voelen. 

Voor meer informatie over deze grote evenementen kunt u terecht onder de kopjes 'Diesweek' en 'Kick-In'. Daarnaast kunt altijd contact opnemen met de Senaat of een bericht sturen naar senaat@audentis.nl. 

Recruitment
Audentis neemt graag het voortouw in het stimuleren van de contacten tussen bedrijven en studenten. Jaarlijks worden hiervoor verschillende evenementen georganiseerd zoals de Audentis Ambitiedag en de Bedrijvendiners. Hiermee stelt Audentis u graag in de mogelijkheid om direct in contact te komen met geïnteresseerde ouderejaarsleden via informele sessies en borrels. 

Bent u geïnteresseerd in de samenwerking met Audentis aangaande recruitment, dan kunt u voor meer informatie terecht onder het kopje 'Recruitment' of kunt u contact opnemen met de Senaat of een bericht sturen naar senaat@audentis.nl.