Dies Natalis

     De Diesweek

Rondom de Diesweek zijn er twee sponsormogelijkheden aanwezig. Als eerste is er de mogelijkheid met uw organisatie een verbintenis aan te gaan rondom de evenementen van de Diesweek. Daarnaast wordt er ieder jaar een memorabele Almanak gepresenteerd waarin uw organisatie vermeld kan worden. 
  
De Dies Natalis 
Eens per jaar wordt er door de vereniging op grootse wijze haar verjaardag gevierd. Dit gebeurt middels een week in maart, rondom de Dies Natalis van 31 maart, waarin de festiviteiten en spectaculaire evenementen elkaar in rap tempo opvolgen onder de noemer van één overkoepelend thema. 

Van open feesten tot heel Audentis in een pretpark,  van een heuse rally tot een prachtgala op een landgoed: Audentis en haar connecties staan deze week volop in de schijnwerpers. Overigens niet alleen in deze week; wat dacht u van de honderden foto’s die de maanden erop volgend nog steeds over de sociale media gaan? Via een verbintenis tijdens de Diesweek tijdens één van de vele evenementen is uw organisatie direct bekend onder de Audentianen en hun relaties. 

De leden worden elk jaar over het programma geïnformeerd via een speciaal geproduceerd manuscript, ook wel het Diesboekje genaamd. Deze bevat een overzicht van alle activiteiten, bijbehorende informatie, leuke stukjes, foto’s én de mogelijkheid uw organisatie prominent onder de aandacht te brengen. Dit boekje zal de week voorafgaand aan de Dies Natalis alsmede deze week zelf veelvuldig gelezen worden en ligt prominent aanwezig in iedere woonkamer van elk zelfrespecterend studentenhuis.   

Elke Diesweek wordt afgesloten met een groots Diesgala. Enkele impressies hiervan bent u ongetwijfeld hier al tegengekomen. Het gala is een feest met bijbehorende dresscode white tie en is in al haar facetten spectaculair te noemen. Een grand entree met vuurspuwers, een lasershow en een band die deze avond tot volwaardig maakt: op het gala treft men het allemaal. Uiteraard is het voor uw bedrijf mogelijk om uzelf op- óf voorafgaand aan het gala óók in de schijnwerpers te zetten.   

De Almanak 
Hét naslagwerk onder de leden van onze vereniging is natuurlijk de Almanak. Dit jaarlijks verschijnend boekwerk bevat alle informatie over het afgelopen verenigingsjaar, haar leden en haar verbanden.  Dit boekwerk wordt veelal door ouderejaarsleden gebruikt als naslagwerk voor connecties naar bachelor- of afstudeeropdrachten. Advertenties in de Almanak zijn zeer schaars, waardoor een vermelding van uw organisatie direct wordt opgemerkt. De Almanak komt in een oplage van ongeveer 500 stuks en wordt aan ieder lid verstrekt. De uitreiking van de Almanak vindt plaats tijdens de officiële start van de Diesweek

Voor meer informatie over samenwerkingen rondom de Diesweek kunt u contact opnemen met de Senaat of een bericht sturen naar dies@audentis.nl. 

Contact

Tel Senaat: 053-4340617

Mail Senaat: senaat@audentis.nl

Mail Diescommissie: dies@audentis.nl

Banner_slider_website_Dies.JPG
Dies Natalis commissie XXXVII