Commissies

Er is een rijke verscheidenheid aan commissies aanwezig binnen Audentis. Het vervullen van een rol binnen een commissie is een grote kans om de vereniging te verrijken, eigen competenties te verbeteren en een geweldige tijd te beleven. Commissies vormen het hart van het activisme binnen de vereniging en vormen een groot gedeelte van de uitstraling naar de leden en naar externen. 

Er zijn verschillende soorten commissies binnen Audentis. Als eerste zijn er commissies die een periode van het jaar fulltime aanwezig zijn en toewerken naar een groot evenement, zoals de Dies Natalis. Daarnaast is er een groot aantal commissies permanent actief zoals de Redactie van het Verenigingsorgaan en de Virtual Reality-commissie. Tot slot zijn er enkele kleine commissies voor een periode parttime actief voor de vereniging zoals de verschillende eerstejaars commissies. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in het vervullen van een rol in één van bovenstaande commissies, of bent u geïnteresseerd in meer informatie over de commissies dan kunt u contact opnemen met de Senaat of terecht op de specifieke pagina van de commissie.