D.E.C.H. VLX

Een vroeg college, een drukke middag vol projecten, een partij verantwoordelijkheden bij je commissies. Vies smerig belangrijk natuurlijk, maar kunnen we even normaal doen? Schuif gezellig aan, laat je boeken staan, in de Vluchtestraat!

Sedert 1985 ben je er op VLX even helemaal tussenuit. VLX is onze oase van rust en relaxtheid, waar we dan ook trots op zijn. De zaakjes goed op orde hebben, vinden we belangrijk. De koffie komt van versgemalen bonen, de nieuwste FIFA altijd in de pre-order, etentjes met de buurvrouw en excelleren in de keuken is de standaard. Het leven is immers veel te kort voor slechte maaltijden. Naast een plek om te ontspannen, kan je op VLX ook prima klieren en stieren. Binnen korte tijd ken je iedereen goed genoeg om ze snel op de kast te jagen en te laten happen.

Met vijf bewoners die alle ins en outs van het Enschedese studentenleven kennen zijn we altijd op de hoogte van de feestjes en de gezelligheid. Een biertje op zijn tijd hebben we dan ook altijd eigenlijk wel verdiend, gelukkig staat op VLX het bier immer koud. De vele activiteiten waarvan nog veel resten door het huis slingeren geven de band met het Enschedese studentenleven mooi weer. Onze jaarlijkse VLXingmeadows is hiervan een voorbeeld en een waar hoogtepunt van het jaar voor de vereningshuizen. En mochten we dan even helemaal klaar zijn met het leven in Enschede, dan pakken we toch gewoon het vliegtuig tijdens ons jaarlijks terugkerende huisreis.

Ook de sterke band met de oud bewoners, die ieder jaar terug komen op de Oude Lullen dag is voor ons erg belangrijk. Immers, VLXiaan ben je niet voor even, maar voor heel je leven en voor iedere VLXiaan staat het bier immer koud!

VLX_tekening.png
D.E.C.H. VLX