Studiecommissie

De Studiecommissie is de commissie die tijdens de piekweken de permanente verantwoordelijkheid draagt in de Bul, de studieruimte van Audentis gelegen in het centrum van Enschede. Een twintigtal weken per jaar handhaven de dertig leden van de Studiecommissie de rust en orde in de Bul zodat er een perfect studieklimaat gecreëerd kan worden. 

De leden van de commissie verzorgen alle praktische zaken tijdens het openen en sluiten van de Bul. Daarnaast hebben ze de eindverantwoordelijkheid tijdens openingsuren en zorgen ze ervoor dat enkel Audentianen gebruik kunnen maken van de Bul. Elk commissielid verzorgt per kwartiel een aantal shifts van 4 à 5 uur, zodat de Bul elke dag geopend is van 9:00 tot 22:00 uur.

Gebruikelijk zijn de leden van de Studiecommissie ouderejaars, maar ook eerste- en tweedejaars zijn meer dan welkom. Aan het lidmaatschap van de commissie zitten verder enkele privileges vast, zoals gratis koffie. Voor meer informatie over studieruimte de Bul kunt terecht op de pagina van de Bul.