Virtual Reality commissie

Welkom op de pagina van de Virtual Reality Commissie. Wij zijn de commissie die als taak op zich heeft genomen om de ICT van onze vereniging en stichtingen draaiende te houden. Dit doen wij onder meer door middel van een groot aantal computers en systemen die op onze sociëteit en daarbuiten aanwezig zijn. Deze computers staan via een netwerk met elkaar in verbinding. Helaas houdt dit ook in dat de Soccie en de Senaat alles gemakkelijker kunnen slopen, zodat wij weer wat te doen hebben. 

Ben jij ook zo geinteresseerd in netwerken? Ga dan even een praatje met ons aan op de kroeg. Vind jij het daarnaast nog leuker om gave projectjes die je gemaakt hebt door de senaat te laten ondermijnen? Dan moet je zeker even langskomen...

Ga als commissie, dispuut, jaarclub of ander verband een internetpagina maken voor op de site van Audentis! Wij kunnen tekst voor u online zetten, het liefst hebben we dat u dit in PDF formaat aanlevert, maar een ander textformaat als een Word-document of een gewoon txt-bestand is ook geen probleem. U kunt dit mailen of op floppy afgeven aan een van ons op de kroeg. Indien u na het jaar 2000 geboren bent, en derhalve niet op de hoogte bent van het bestaan van de technologie die "floppy" heet, wendt u zich dan tot het oudste lid op dat moment aanwezig op de sociëteit.

Namens de Virtual Reality Commissie,

Bliep!