Lustrumcommissie

31 maart is de dag dat onze vereniging verjaren mag. Waar bij de Dies commissie aan geeft de verjaring van onze vereniging het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’ niet aan zich voorbij te laten gaan. Doet het Lustrum dit evenmin. Eens in de vijf jaar mag de Lustrumcommissie de taak van de Dies commissie overnemen.

Waar in een gemiddeld jaar een diesweek wordt weggezet in de maand maart, grijpt de Lustrum commissie een stapje omhoog. Het Lustrum bestaat uit een jaar aan evenementen. De start wordt al gemaakt voor het thema bekend is. Met de eerste prelustrale activiteiten zet de Lustrumcommissie zich op de kaart. Waarna de themabekendmaking volgt, het thema dat hier bekend wordt gemaakt zal voor de rest van het jaar op de Sociëteit domineren. Met een streven naar elke maand een activiteit worden de leden warm gedraaid voor de knallende afsluiter van het jaar, de Lustrumweek. De Lustrumweek houd zich traditie getrouw aan de aftrap met de openingsreceptie en een afsluiting met een prachtig gala.

De Lustrum ‘week’ wordt ruim gepakt en zal dan ook 10 dagen van de zomervakantie opvullen. Waar de leden in de Kick-in soms niet meer weten welke dag het van de week is, zal het Lustrum dit gehele besef laten verdwijnen. De realisatie van ‘Tempus Ruit Amicitia Manet’ zal alle klokken doen verdwijnen. Leden leven naar de agenda van de Lustrumweek. Na een gala op een buitengewone locatie zal er geen enkel lid terugkeren naar de rommel van zijn/haar studentenkamer. Een ieder zal ontwaken in een hotel om de nabespreking van de fantastische week te starten bij het ontbijt.

Dit alles wordt door de eerder genoemde Lustrumcommissie georganiseerd. Deze commissie bestaand uit gemiddeld acht leden staat prominent naast alle andere commissies die Audentis kent. Omdat deze enkel eens in de vijf jaar gevorm kan worden, zijn er uit verschillende lichtingen leden betrokken. Dit zorgt voor een uitzonderlijke samenwerking die enkel het beste oplevert. Het deel nemen aan deze commissie wordt dan ook door een ieder lid als een grote eer binnen de vereniging beschouwd.

Contact

E-mail: lustrum@audentis.nl

Telefoon: 053-4340617