Ouderdag

De ouderdagcommissie van Audentis organiseert elk jaar, naar wat de naam al zegt, een dag speciaal voor de ouders. Deze commissie wordt geconstrueerd door eerstejaars leden. En ook de ouderdag zelf is alleen voor ouders van eerstejaarsleden. De ouderdagcommissie draait met elkaar een leuk dagvullend programma in elkaar. In dit programma komt zowel Sociëteit T.R.A.M, de Senaat en het Sociëteitsbestuur, als de studentenstad Enschede aan bod, zodat de ouders een goed beeld kunnen krijgen van waar kun kind elke dag zoal uithangt.

De ouderdag begint met de ontvangst van de ouders op Sociëteit T.R.A.M. Leden kunnen hun ouders dan uitgebreid de kroeg laten zien en 't Gat in de Markt kan op deze dag natuurlijk ook niet ontbreken. Zowel de Senaat en de Sociëteitsbestuur vertellen de ouders over hun taken binnen de vereniging waarna er in de avond gezellig wordt gegeten op de Sociëteit. Na het eten op de Sociëteit worden de tafels weg gehaald en kan de ‘normale’ kroegavond beginnen. Voor de ouders die echt de hele ervaring willen meemaken, is er de mogelijkheid om na de kroegavond hun avond voort te zetten in ’t Gat in de Markt.

De commissie bestaat uit ongeveer 6 eerstejaars leden die af en toe samen brainstormen of een keer serieus vergaderen. Verder wordt er overlegd met het Sociëteitsbestuur en de Senaat, aangezien deze natuurlijk op de hoogte moeten zijn van de activiteiten op de kroeg. Het is erg interessant om te zien wie de ouders zijn van alle nieuwe vrienden die je gemaakt hebt. Zo leer je elkaar toch nog weer iets beter kennen. Al met al is zowel de ouderdag zelf als het deelnemen aan deze commissie iets dat je niet wilt missen als eerstejaars bij Audentis.