Recruitment

Elk succesvol bedrijf en organisatie is op zoek naar de 'spark' om de concurrentie een stap voor te blijven. Voor de meesten is het aantrekken van Young Talent cruciaal om innovatief en vernieuwend te blijven. En waar valt dit Young Talent nu beter te vinden dan bij de meest ondernemende en toonaangevende vereniging van Enschede, Audentis!

Jaarlijks organiseert Audentis verschillende recruitmentmogelijkheden zodat er een brug wordt geslagen tussen de ambitieuze studenten en de organisaties en bedrijven. Dit kan via een algemene wijze zoals een mailing naar de master studenten, of via een persoonlijke wijze tijdens één van de Ambitiedagen of de Bedrijvendiners. Het grote voordeel van recruitment via Audentis is de grote variatie in ons ledenbestand. U kunt bij ons terecht voor ambitieuze studenten in Technische Bedrijfskunde en Communicatiewetenschappen, maar ook voor afstudeerders in Scheikundige Technologie en Technische Geneeskunde. 

Ambitiedag
Tijdens de Ambitiedag komen ambitieuze en succesvolle studenten middels een aantal workshops in aanraking met de verschillende deelnemende bedrijven. Het oplossen van een case geeft het bedrijf direct inzicht in de competenties van de student en tijdens de informele momenten kunnen direct nuttige contacten gelegd worden. Enkele deelnemende bedrijven van de afgelopen jaren zijn Shell, Unilever, the Boston Consultancy Group en Optiver. Dit jaar zal de Ambitiedag op 8 december plaatsvinden in de Grolsch Veste.

Op een bedrijvendiner komt u op een zeer informele wijze in aanraking met afstudeerders en master studenten. Tijdens het diner kunt u het met studenten van uw keuze over verschillende organisatiegerelateerde onderwerpen hebben, maar ook is er natuurlijk ruimte voor informele zaken. 

Voor meer informatie over de recruitmentmogelijkheden bij Audentis kunt u contact opnemen met de Senaat of kunt een bericht sturen naar zakelijk@audentis.nl. 

Contact
053-4328384
zakelijk@audentis.nl