Netwerk

De meest ondernemende en toonaangevende studentenvereniging van Enschede heeft in de afgelopen 30 jaar een rijk en gevarieerd netwerk gecreëerd. Dit netwerk beslaat de studenten- en studieverenigingen binnen Enschede, verenigingen en organisatie in het overige deel van Nederland, vele honderden zakelijke relaties, een zeer uitgebreid reünistenbestand en vele overige connecties. Audentis is hierdoor de aangewezen om uw organisatie bij studerend Enschede onder de aandacht te brengen. 

Externe contacten 
Het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' heeft intensief contact met de overige studentenverenigingen van Enschede, welke eveneens gezeteld zijn aan de Oude Markt 24 te Enschede. Daarnaast zijn er goede contacten met de overkoepelende organisaties de Plaatselijke Kamer van Verenigingen F.A.C.T., de Landelijke Kamer van Verenigingen en de Student Union. Tevens onderhouden we zeer nauwe banden met onze zustervereniging: het Eindhovens Studenten Corps.

Comité van Aanbeveling 
Verscheidene invloedrijke personen ondersteunen de vereniging met advies rondom beleids-, financiële en politieke kwesties. Deze personen, die vaak een persoonlijke band met Audentis hebben, hebben zitting in het Comité van Aanbeveling. Dit resulteert in een uitgebalanceerd beleid van de Senaat en de mogelijkheid om snel en adequaat op urgente situaties te kunnen reageren. 

Priscus et Iners Molestus 
De reünistenvereniging Priscus et Iners Molestus vormt een belangrijke partner van Audentis. De reünisten zijn altijd bereid tot het geven van advies vanuit hun persoonlijke ervaringen en vanuit hun huidige topfuncties binnen het bedrijfsleven. Hierin ondersteunen ze de vereniging door middel van het aanwenden van hun netwerk en en hun financiële bronnen. Daarnaast organisert P.I.M. meerder keren per jaar informele borrels waar informatie en gegevens tussen reünisten en huidige studenten worden uitgewisseld.