Brokaat

In 2003 zijn drie vrouwen begonnen met het idee om dit dispuut te starten. Er werd gebrainstormd, geborreld, geklust en van alles georganiseerd van open feesten tot spectaculaire verassingen op de kroeg. Op 3 februari 2004 was het dan eindelijk zo ver dat Brokaat zich damesdispuut van Audentis mocht noemen en sinds dien verrijken we elke donderdag de kroeg met een grote groep spontane veelzijdige vrouwen.

Brokaat staat voor onafscheidelijkheid en verbondenheid. Zoals de gouden draad in de Chinese stof “brokaat” verweven is, zijn wij dat met elkaar. Elke gouden draad staat voor ieder zijn eigen karakter dat samen is verweven tot één dispuut. Goud, onze kleur en onze proost, is waar wij voor gaan, het blinkende trots waar wij onze wil en mentaliteit uit putten. Ons logo is een geweven draak die ons hierin zal stimuleren en ons beschermt.

De donderdagavond is een vast hoogtepunt waarop we kletsen, gouden bieren drinken, eten en vooral veel lachen. Ook naast de donderdag avond komen veel van dit soort gouden momenten voor. Zo organiseren wij jaarlijks de brokaraoke waar er genoeg gelegenheid is om uw gouden keeltje te smeren. Hier dansen en zingen wij uitgebreid en zonder pauzes met elkaar. Daarbij worden er activiteiten georganiseerd zoals, de papa- en mama dag, broertjes- zusjes dag en een date diner. Hierdoor wordt je hechter en leer je ook de familie kennen van je dispuut. Ook gaan we bijna elk jaar wel met elkaar op vakantie dan wel een weekend weg. Bij een lustrum wordt de reis uitgebreider en zijn er ook veel gouwe ouwe aanwezig. Door de verbonden eigen karakters zijn dit herinneringen die je je hele gouden leven onthoudt.