Reünisten

Niet alleen tijdens de studententijd zijn de banden tussen Audentianen hecht en onverwoestbaar. Ook na het behalen van de bul aan de Universiteit van Twente of Saxion Hogeschool blijven er ontmoetingen plaatsvinden tussen voormalig Audentianen. In vele gevallen is dit in de vorm van een jaarclubreünie of borrels met dispuutsgenoten. Om het overige contact tussen reünisten te stimuleren is er de reünistenvereniging van Audentis, Priscus et Iners Molestus.

In Priscus et Iners Molestus worden niet alleen de reünisten van Audentis met elkaar verbonden, maar ook de oud-leden van het DSC Cheiron en het DJC Rossinant. De reünistenvereniging houdt hen op de hoogte van de activiteiten en voortgang van Audentis en organiseert activiteiten om de onderlinge integratie en de contacten tussen reünisten en huidige leden te bevorderen. 

Via de connecties en bijdragen van de reünistenvereniging trachten de reünisten in alle mogelijke manieren Audentis te ondersteunen om haar jaarclubs, disputen en subverenigingen tot volledige bloei te laten komen. Tijdens de Diesweek komt er gewoontegetrouw een afvaardiging van P.I.M. de feestelijke stemming verhogen. Middels een nieuwsbrief vanuit de Senaat en het Collegium van P.I.M. worden reünisten op de hoogte gehouden van alle activiteiten en de bijzonderheden binnen de vereniging. 

Lid worden van reünistenvereniging Priscus et Iners Molestus is mogelijk als u ten minste vier jaar lid bent geweest van het DSC Cheiron, het DJC Rossinant of het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis'. U kunt hiervoor contact opnemen met de Senaat van Audentis.

20160709-DSC_1644.jpg
20160709-DSC_1926.jpg