Bokaal skireiscommissie

Waar de meeste leden begin september net weer aan het collegejaar zijn begonnen, is de jongste jaarclub van het verticaal Bokaal al ergens anders met zijn gedachten. Zij zijn namelijk degenen die de organisatie van de jaarlijkse Bokaal Skireis op zich nemen.

De commissie zorgt ervoor dat de skiënde leden van Audentis een week lang kunnen genieten van de combinatie van sportiviteit en ontspanning in de sneeuw, met natuurlijk de nodige bieren achteraf. Ideaal om samen met jouw jaarclub, dispuut of huis er even tussenuit te gaan. En het mooie is: iedereen is welkom; van beginnende tot gevorderde skiër en van eerstejaars tot ouderejaars. 

Er wordt buiten de reguliere vakanties afgereisd naar een gebied dat vooral door studenten wordt bezocht. Om een paar voorbeelden te noemen van gebieden die in de loop der jaren zijn bezocht: Avoriaz, Superdévoluy en Bardonecchia. ’s Ochtends worden de eerste liften omhoog gepakt en op het moment dat deze weer sluiten begeeft iedereen zich naar de après-ski bar om daar de dag af te sluiten.

Later in het jaar wordt er een après-ski borrel georganiseerd om daar onder het genot van halve liters bier, schnitzels en après-ski muziek alle mooie herinneringen aan deze fantastische reis nog eens op te halen.