Schemer Voetballende Studenten

SVS staat voor Schemer Voetballende Studenten. De naam stamt uit de tijd dat een groepje vrienden nog in Het Volkspark partijtjes speelde totdat de schemering zich inzette. Nadat er jarenlang animo was voor deze vriendschappelijke potjes voetbal heeft het team zich uiteindelijk gevoegd bij één van de oudste voetbalclubs van Nederland: E.F.C. Prinses Wilhelmina. Op het in 2004 gebouwde sportpark De Tiemeister zijn we een nachtmerrie voor onze tegenstanders; zowel op het veld als in de kantine zijn we ze de baas.

Bij SVS spelen we onze wedstrijden op zaterdag, maar de basisplaatsen worden op vrijdag al vergeven in ’t Gat. Immers: brak voetbal je veel beter. Na een wedstrijd douchen we ons allemaal met de shampoo die de shampie-shampie die dag uit zijn grote shampookoffer tovert. Vervolgens lappen we allemaal een tientje bij de lappie-lappie die ons daarna van consumpties voorziet in de kantine. Na 5 kratten bier, 3 potjes kaarten en een balletje gehakt van Nico gaat de kantine dan toch echt dicht. Daar eindigt het echter niet voor SVS. Na een geslaagde pot voetbal en een leuke derde helft wordt er regelmatig een BNO (boys night out) of fifa-toernooi georganiseerd.

Ook vrouwen zijn welkom bij SVS. Sinds jaar en dag kunnen zij deelnemen aan de supportersvereniging voor SVS: SVSVS. Verder is SVS een team met veel tradities. Zo gaan we elk jaar naar het grote voetbaltoernooi The Knickerbockers in het hoge noorden. Hier worden de functies binnen het elftal verdeeld en kan men een felbegeerd wit jasje verdienen, waarin we voorafgaand aan de wedstrijd verschijnen. Meer kunnen we over dit toernooi niet zeggen, behalve dat u er erbij moet zijn!

Ben je nieuwsgierig naar wat SVS allemaal te bieden heeft? Wil je lid worden van SVSVS? Wil je een keer meetrainen of wil je gewoon mee met The Knickerbockers? Neem dan snel contact op met De Leiding!