Studie

      Studie

Audentis is in haar origine een gezelligheidsvereniging. Maar de studie neemt een zeer belangrijke plaats in in het leven van een Audentiaan. Immers, om lid te worden van het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' moet men studeren aan de Universiteit Twente of Saxion Hogeschool. 

De vereniging is gebaat bij leden die succesvol zijn in hun opleiding en studie. Audentis neemt dan ook het voortouw om op alle mogelijk wijzen de studievoortgang te stimuleren en te waarborgen. De huidige ontwikkelingen binnen de landelijke overheid en de Universiteit Twente benadrukken nogmaals het feit dat Audentis zich hiermee op het juiste pad bevindt. 

Er zijn in de laatste jaren verschillende voordelen voor leden in het leven geroepen om de studievoortgang te stimuleren en tegelijkertijd de affiniteit met de vereniging te vergroten. Het meest in het oog springende voorbeeld hiervan is de opening van studieruimte 'De Bul' op 24 maart 2014 dankzij de inspanningen van Senaat XVIII en Senaat XIX. Daarnaast kunnen Audentianen gebruik maken van de databases voor samenvattingen en studieboeken, welke verbonden zijn aan deze website. 


De_Bul.jpg
Studieruimte de Bul