Kick-In

     Kick-In

Ieder jaar vindt eind augustus de Kick-In plaats, de introductie van de Universiteit Twente. Deze duurt negen dagen en is bedoeld voor alle aankomende studenten en tevens een groot feest voor de huidige studenten. In anderhalve week leren de eerstejaars de Universiteit, de stad Enschede en het studentenleven kennen. Alles wat Enschede te bieden heeft aan studerend Enschede komt aan bod, van sport en cultuur tot gezelligheid en entertainment. 

Audentis organiseert een zeer uitgebreid en exclusief programma binnen het UT programma. Elke dag zijn er activiteiten waarin de eerstejaars de serieuze en minder serieuze kanten van de vereniging te zien krijgen. Er zijn bijvoorbeeld bijeenkomsten in studieruimte 'De Bul', het FACT forum en traditionele kroegavonden, maar ook is Sociëteit T.R.A.M. elke dag open voor een knallend feest! Uiteindelijk besluiten er ieder jaar weer meer eerstejaars zich in te schrijven bij het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' en hun grenzen te verleggen. 

Elk jaar worden er ongeveer 250 eerstejaars studenten persoonlijk door Audentianen begeleid tijdens deze week, maar het totale bereik reikt tot bijna elke student aan de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool. Dit resulteert in het feit dat de Kick-In het ideale moment is voor elke organisatie om op een directe wijze bijna geheel studerend Enschede te bereiken. De associatie met één van de mooiste weken van de gehele studententijd zorgt daarnaast ook nog eens voor het positieve gevoel waar uw organisatie van kan profiteren. Voorafgaand en tijdens de Audentis Kick-In zijn er vele mogelijkheden tot samenwerking. Deze variëren van een samenwerking op de best bekeken Kick-In website van Enschede studereninenschede.nl tot aan een customized samenwerking tijdens één van de open feesten op de Sociëteit. 

Voor meer informatie over samenwerkingen rondom de Kick-In kunt u contact opnemen met de Senaat of een bericht sturen naar zakelijk@audentis.nl of kickin@audentis.nl. 

Contact

Tel Senaat: 053-4340617

Mail Senaat: senaat@audentis.nl

Mail Kick-In Commissie: kick-in@audentis.nl


Kick-In_commissie.JPG
Kick-In commissie 2018