Het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’, kortweg Audentis, is de oudste studenten gezelligheidsvereniging in Enschede en heeft Enschede als studentenstad op de kaart gezet. ‘Audentis et Virtutis’ betekent vrij vertaald ‘Voor hij die durft en moedig is’. Voor het Enschedese studentenleven houdt dit in dat onze 450 leden mensen zijn die de uitdaging zoeken en zich inzetten voor een mooi studentenleven naast de studie.

Audentis heeft vier karaktereigenschappen die zij ziet als steunpilaren van de vereniging welke overal tot uiting komen, van de leden tot de evenementen. Deze eigenschappen zijn traditioneel, veelzijdig, ondernemend en toonaangevend.Het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' is een zeer veelzijdige vereniging. Ontstaan uit het DSC 'Cheiron' en het DJC 'Rossinant' neemt Audentis al 37 jaar de meest prominente plaats in in het Enschedese studentenleven. Vrij vertaald betekent 'Audentis et Virtutis' 'voor hij die durft en moedig is'. Dit motto wordt dan ook in alle facetten van de vereniging ten zeerste uitgedragen. Audentianen zijn ambitieuze, toonaangevende studenten die uitdaging zoeken naast hun studie en die zich in zetten voor een schitterend studentenleven in Enschede. 


Audentis heeft vier facetten die zij als essentiële steunpilaren beschouwt voor het succes van de verenging. Deze komen niet alleen tot uiting in het karakter van de vereniging, maar worden ook continu uitgedragen door de leden gedurende de vele evenementen. Deze facetten zijn traditioneel, veelzijdig, ondernemend en toonaangevend. 

Evenementen

8
nov.
Natentamenfeest 1.0
  • Publiekelijke activiteiten
15
nov.
Heren X lustrumfeest
  • Publiekelijke activiteiten
23
nov.
Gatlustrumfeest
  • Publiekelijke activiteiten
3
dec.
Ambitiedag Twente 2019
  • Publiekelijke activiteiten
  • Concordia
4
dec.
Brokaraoke
  • Publiekelijke activiteiten