Evenementen

9 juli - Reünistendag

In samenwerking met onze reünistenvereniging PIM heeft de lustrumcommissie deze dag georganiseerd voor oud en jong! Deze dag staat in het teken van het ophalen van herinneringen die vroeger zijn gemaakt, of nog gemaakt moeten worden.

In de middag worden jullie verwacht voor de Pakkerij. Hier zal elk aangemeld (oud-)lid een coupon en route krijgen. Deze route zal langs plekken in Enschede gaan waar onze oprichters hebben geborreld en op elk punt zal een drankje/hapje genuttigd kunnen worden.

De stickers van Jaarclub Rossinant hangen er nog en de ruimte van Cheiron wordt nu voor een totaal ander doeleinde gebruikt. Ook is één van de onderdelen kroegeten, de hele dag is dus verzorgd! De route is te lopen en blijft binnen de paaltjes.

Uiteindelijk zal iedereen samenkomen op de kroeg voor een onvergetelijke avond, waarbij het feest tot in de late uurtjes zal duren.

De consumpties zitten inbegrepen bij deze dag en het aanmelden is gratis! Vergeet dus niet je (oud-)huisgenoten, dispuutsgenoten, jaarclubgenoten en op te trommelen om met z’n allen mee te doen aan deze dag!

Meld je hier aan!

enschede_zwartwit.png
Enschede in de jaren '80