Ambitiedag Twente 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Publiekelijke activiteiten
Organisator
Senaat XXIV
Datum en tijd
3 dec. 2019 09:00 - 18:00
Locatie
Concordia

Ambitiedag Twente 2019

Via het aanmeldformulier (links op deze pagina kunt u aanmelden) is het mogelijk om u op te geven voor de zevende editie van de Ambitiedag! Gedurende deze dag zullen twee workshoprondes plaatsvinden met vier bedrijven uit verschillende sectoren. Tussen de workshoprondes door zal er een heerlijke lunch voor u klaarstaan. De volgende bedrijven zullen deelnemen aan de Ambitiedag Twente 2019, in het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur voor de bedrijven aangeven: 


1. Chipsoft

Wat is typisch ChipSoft? Een medisch specialist de fijne kneepjes van onze software bijbrengen. Maar ook het organiseren van een sportactiviteit voor je collega's. Of het ontwikkelen van een oplossing die patiëntlogistiek in ziekenhuizen optimaliseert. Dat alles met een gezamenlijk doel: onze koppositie in de wereld van zorg-ICT verstevigen. Doe je mee?


2. Ormit

Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Wat wil je hiermee bereiken en waarom? Als je dat overtuigend kan overbrengen, vergroot je jouw mogelijkheden om (ook) in je werk datgene te gaan doen waarbij je het beste tot je recht komt en waarvan jij gelukkig wordt. Tijdens deze workshop helpen we je op interactieve wijze om meer inzicht te verkrijgen in jouw kernkwaliteiten en hoe je deze overtuigend kan overbrengen via jouw personal brand.


3. VMI Group

Mensen van VMI voelen een trots op het moment dat ze technische innovaties creëren en houden hun klanten voorop in hun sector. Dat is de passie van VMI Group! Wij werken met machines voor banden, rubber, blik en onderhoud...


4. Infram

Infram is een consultancy werkzaam op de thema’s Ruimte, Mobiliteit, Water en Duurzaamheid. Onze (+/- 50) adviseurs zijn thuis in civiele techniek, bestuurs- en bedrijfskunde, ruimtelijk ontwerp, of planologie en vullen elkaar aan op deze onderwerpen. Deze verscheidenheid aan profielen voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers vinden we vanzelfsprekend. Net als gezonde nieuwsgierigheid, enthousiasme en goede sociale vaardigheden. 

Onze sponsoren