DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Inloggen

Log hier in op de beveiligde omgeving van Audentis

Het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis', voor hij die durft en moedig is, is een traditionele studentengezelligheidsvereniging en met zo'n 400 leden de toonaangevende vereniging in Enschede. Zowel studenten van de Universiteit Twente (90%) als studenten van de Saxion Hogeschool Enschede (10%) zijn lid van Audentis. In 1996 is Audentis ontstaan uit een fusie tussen DSC Cheiron en DJC Rossinant. Audentis heeft formeel als doelstelling het bevorderen van de integratie tussen studenten van dezelfde en verschillende studies van verschillende jaren. In de praktijk betekent het dat Audentis met en voor de leden activiteiten organiseert en zorgt voor levendige kroegavonden op haar eigen SociŽteit 'T.R.A.M.' gevestigd in de ĄPakkerij‟ aan de oude markt te Enschede.
 
Audentis is een vereniging met overwegend technische studenten van de Universiteit Twente. Dit maakt het geschikt om op plaatselijke schaal een grote groep sociaal actieve technische mensen te bereiken via onze diverse sponsormogelijkheden. Ook sociale en economische studies zoals (Technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Psychologie en Toegepaste Communicatie Wetenschappen zijn ruim vertegenwoordigd.
 
Studentenvereniging Audentis biedt bedrijven en andere geÔnteresseerden legio mogelijkheden om zich te profileren bij haar leden. Zo kan er meer naamsbekendheid worden verkregen onder onze leden of contact plaatsvinden met de werving & selectie afdeling van uw bedrijf.


Partners