DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Inloggen

Log hier in op de beveiligde omgeving van Audentis

De Dies Natalis

Tijdens de Dies week vieren we de verjaardag van de vereniging. Gedurende deze week, jaarlijks in april, zullen vele spetterende interne en externe activiteiten georganiseerd worden. Het is mogelijk om aan deze activiteiten uw naam te verbinden en mogelijkerwijs met het bedrijf te participeren in de activiteiten zelf. Voorbeelden van activiteiten die de afgelopen jaren op de Oude Markt te Enschede zijn georganiseerd zijn Bungee Jumpen, Quad rijden, Golfen en voetballen. Ook activiteiten als een lustrumreis naar Parijs, dagje zeilen, Diesgalaīs, het cabaret en vele feesten staan op het programma. Deze activiteiten zijn wisselend door zowel leden als niet-leden te bezichtigen. 

Tijdens de Dies week wordt het ďDiesboekjeĒ verspreid. Dit boekje bevat een overzicht van alle activiteiten van de week met bijbehorende informatie. Dit boekje wordt vanzelfsprekend goed gelezen door een ieder om op de hoogte te zijn van welke activiteiten er gepland staan. Het is mogelijk om een advertentie te plaatsen in het Diesboekje.

Het Gala vormt het hoogtepunt en tevens de afsluiting van de week. Het gala trekt zeer veel mensen en is daarmee een uitstekende activiteit om uw naam aan te verbinden. Het gala is een rustig feest waarbij een ieder gekleed is in rokkostuum of galajurk. Een band verzorgt de muzikale invulling van de avond en er is altijd de mogelijkheid tot het wagen van een gokje. Om de leden op de hoogte te brengen van het gala wordt hier ruim van te voren een Ąvooruitnodiging

Partners