DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Inloggen

Log hier in op de beveiligde omgeving van Audentis

28 november – Serious Beerfest (21.00 – 01.00 uur)
Dit open feest zal helemaal in het thema staan van Beerfest! Dat betekent Duitse Schlagers, grote pullen bier, Heidi’s, braadworsten en natuurlijk de bekende Beerfest-activiteiten. Per verkochte pul gaat een deel naar het Glazen Huis, dus neem je huis-, jaarclub- of dispuutsgenoten mee en zorg ervoor dat er zoveel mogelijk wordt opgehaald!

Maandag 17 december – Pre-Glazen Huis borrel
Op deze besloten borrel wordt de Serious Request week alvast afgetrapt! Op deze avond zal onder andere het hele programma bekend worden gemaakt en kan de Glazen Huis gadget worden gekocht.

Dinsdag 18 december – Opening Glazen Gat
Vier Gatters zullen 7 dagen lang worden opgesloten in studentencafé ’t Gat in de Markt om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Glazen Huis. Weinig slaap, een kleine ruimte, maar toch veel drank, zal het een zware opgave maken om het vol te houden. Steun de Gatters door ze een bezoekje te brengen tijdens de week en help ze om zoveel mogelijk geld op te halen!

19 december – Zusterverenigingenborrel
Onze zusterverenigingen Tragos en ESC zullen langskomen om het spektakel op de Oude Markt en op onze sociëteit bij te wonen. Samen met hen zullen we er een groot feest van maken!

20 december – Pakkerijfeest
Samen met alle andere verenigingen uit de Pakkerij zal er één groot Pakkerijfeest georganiseerd worden. Natuurlijk zal ook Sociëteit T.R.A.M. haar deuren weer openen met een knallend open feest!

21 december
Wordt binnenkort bekend gemaakt.

22 december
Wordt binnenkort bekend gemaakt.

23 december – Zondagavondborrel
Heerlijk een avondje relaxen met je jaarclub, dispuut of huisgenoten op deze zondagavondborrel. Even geen muziek, maar een wedstrijdje muziekkennis met de P(l)opquiz! Ben jij de ster in popmuziek dan kun je deze avond niet missen, want de winnaar van deze pubquiz gaat met fantastische prijzen naar huis. Hierna kunnen DJ’s van 3FM en de Gatters worden gesteund met hun laatste nacht in het Glazen Huis en onder de grond!

24 december – Einde Glazen Gat
De vier Gatters zullen weer naar boven mogen en hun eerste daglicht weer zien. Onthaald onder luid applaus kan het geld worden aangeboden aan 3FM. De rest van de dag kunnen de DJ’s van 3FM worden gesteund op de Oude Markt en kunnen ze ’s avonds met een groot applaus worden gefeliciteerd met het verblijven van hun week in het Glazen Huis. Ze zullen direct de tocht maken naar het Van Heekplein waar het grote eindfeest is. Dit is ook direct het eindfeest van de hele Glazen Huis week!

Partners