DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Inloggen

Log hier in op de beveiligde omgeving van Audentis

Samenwerkingsmogelijkheden

Door het veelzijdige en ondernemende karakter van de leden van het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' zijn er vele mogelijkheden tot samenwerking aanwezig. Onze leden zijn vertegenwoordigd in alle studierichtingen aan de Universiteit Twente en hebben een leidende rol binnen het studentenleven in Enschede. De samenwerkingsmogelijkheden zijn in te delen in twee categorieŽn: sponsoring en recruitmentactiviteiten.

Sponsoring
Er zijn vele mogelijkheden om met Audentis een sponsorovereenkomst aan te gaan. Allereerst is er de mogelijkheid tot het sponsoren van ťťn van de vele locaties die Audentis in haar bezit heeft. Dit kan productsponsoring inhouden maar ook het promoten van uw organisatie op de SociŽteit, in studentencafť 't Gat in de Markt of in studieruimte De Bul. 

Daarnaast worden er door het collegejaar heen vele evenementen georganiseerd op onze SociŽteit Tempus Ruit Amicitia Manet, waar u groot voordeel mee kunt behalen. Zeer interessant in deze categorie zijn de evenementen en activiteiten gedurende de periodes van de Diesweek en de Audentis Kick-In. In de Diesweek viert Audentis haar verjaardag, waarbij heel studerend Enschede wordt uitgenodigd om mee te feesten tijdens de vele open feesten en het Diesgala. Tijdens de Audentis Kick-In presenteert de vereniging zich aan de honderden nieuwe studenten die aan de Universiteit Twente gaan studeren en organiseert Audentis 10 dagen lang activiteiten om de nieuwe eerstejaars zich in Enschede thuis te laten voelen. 

Voor meer informatie over deze grote evenementen kunt u terecht onder de kopjes 'Diesweek' en 'Kick-In'. Daarnaast kunt altijd contact opnemen met de Senaat of een bericht sturen naar zakelijk@audentis.nl. 

Recruitment
Audentis neemt graag het voortouw in het stimuleren van de contacten tussen bedrijven en studenten. Jaarlijks worden hiervoor verschillende evenementen georganiseerd zoals de Audentis Ambitiedag en de Bedrijvendiners. Hiermee stelt Audentis u graag in de mogelijkheid om direct in contact te komen met geÔnteresseerde ouderejaarsleden via informele sessies en borrels. 

Bent u geÔnteresseerd in de samenwerking met Audentis aangaande recruitment, dan kunt u voor meer informatie terecht onder het kopje 'Recruitment' of kunt u contact opnemen met de Senaat of een bericht sturen naar zakelijk@audentis.nl.
 
Partners