DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Inloggen

Log hier in op de beveiligde omgeving van Audentis

Commissies

Er is een rijke verscheidenheid aan commissies aanwezig binnen Audentis. Het vervullen van een rol binnen een commissie is een grote kans om de vereniging te verrijken, eigen competenties te verbeteren en een geweldige tijd te beleven. Commissies vormen het hart van het activisme binnen de vereniging en vormen een groot gedeelte van de uitstraling naar de leden en naar externen.

Er zijn verschillende soorten commissies binnen Audentis. Als eerste zijn er commissies die een periode van het jaar fulltime aanwezig zijn en toewerken naar een groot evenement, zoals de Dies Natalis. Daarnaast is er een groot aantal commissies permanent actief zoals de Redactie van het Verenigingsorgaan en de Virtual Reality-commissie. Tot slot zijn er enkele kleine commissies voor een periode parttime actief voor de vereniging zoals de verschillende eerstejaars commissies.

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende commissies. Voor meer informatie over een specifieke commissie  kunt u terecht op de pagina van de commissie:

Grote periodieke commissies:

De Kick-In commissie De Dies- & Almanakcommissie Het Tribunaal
 
Kleine permanente commissies:

De Gnosis De Virtual Realitycommissie De Studiecommissie

Aquisitiecommissie
   
Kleine periodieke commissies:

De Cabaretcommissie De Bokaal Skireiscommissie De Batavierenracecommissie

De Eerstejaarscommissie De Ouderdagcommissie De Broertjes/Zusjesdagcommissie
 
Mocht u geÔnteresseerd zijn in het vervullen van een rol in ťťn van bovenstaande commissies, of bent u geÔnteresseerd in meer informatie over de commissies dan kunt u contact opnemen met de Senaat of terecht op de specifieke pagina van de commissie. 
Partners