DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Inloggen

Log hier in op de beveiligde omgeving van Audentis

De introductieperiode

De introductieperiode is de periode aan het einde van augustus waarbij aankomend studenten van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion kennis maken met alle facetten van het studentenleven en de stad Enschede. Audentis verzorgt tijdens deze dagen een eigen intro-programma met verschillende feesten en activiteiten. Tijdens deze feesten en activiteiten zijn er verschillende mogelijkheden tot sponsoring. U kunt bijvoorbeeld uw naam hieraan verbinden of een vlag of spandoek ophangen. De laatste jaren hebben we bijvoorbeeld de Hotradio summerlounge en het RedBull energy feest gehad.

Om ons programma en onze vereniging bekend te maken onder alle studenten van de UT en het Saxion delen wij deze week 1000 programmaboekjes uit. Hierin zijn tal van advertentiemogelijkheden voor u. Daarnaast hebben we ook verschillende flyers. 5000 met het programma voor de hele week en elke dag apart weer 1250 flyers met het programma voor die dag. Op deze laatste kunt u exclusief uw advertentie plaatsen.

Tijdens de introductie worden alle eerstejaars opgedeeld in doegroepen. Dit zijn groepen van 10 tot 15 eerstejaars en deze worden begeleid door ouderejaarsstudenten. Audentis begeleid ongeveer 15

doegroepen. Al deze eerstejaars krijgen de eerste dag een audentispakket. Dit is een tasje met allerlei handige dingen voor tijdens de introductieweken. Hier kunt u ook wat aan toevoegen. Daarnaast zullen alle deelnemers die Audentis onder haar hoede neemt polo's dragen. Uw logo kan worden gedrukt op alle 250 polo's. Bij inschrijving voor Audentis ontvangen de aspirant-leden een inschrijfpolo. Het is ook mogelijk om op deze polo's uw bedrijfsnaam te zetten. Dit wordt exclusief aangeboden, waarbij u als enige sponsor op de polo komt te staan. Deze polo's worden doorgaans nog lange tijd na de introductie gedragen. 

Speciaal voor de introductie gebruiken we de website: www.studereninenschede.nl. Deze site heeft meer dan 18.000 pageviews rond de intro en wordt elke dag geactualiseerd. U kunt een link of banner op deze website plaatsen.

Als laatste hebben we nog de sms-service tijdens de introductie. Audentis stuurt gemiddeld 7 sms-berichten naar de doegroepen en Audentis leden. Deze vorm van Ądirect marketing" is geheel eigentijds en de mobiele telefonie is zeer populair onder studenten.
Partners