DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Inloggen

Log hier in op de beveiligde omgeving van Audentis

Zakelijk

Het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' is de meest ondernemende en toonaangevende studentenvereniging van Enschede. De vereniging telt bijna 500 leden waarvan 80% aan de Universiteit Twente studeert en 20% aan de Saxion Hogeschool. De leden van Audentis worden gekenmerkt door de zeer actieve en ondernemende houding, die tot uiting komt in de vele commissies en evenementen die Audentis rijk is. Niet voor niets heeft Audentis naast 3 zalen op SociŽteit Tempus Ruit Amicitia Manet ook de leiding over studentencafť 't Gat in de Markt en studieruimte De Bul!

Jaarlijks zijn er vele mogelijkheden voor bedrijven en externe organisaties om zich te profileren tijdens evenementen zoals de Audentis Ambitiedag, de Diesweek en de Audentis Kick-In.  Gedurende deze evenementen zijn er vele mogelijkheden tot samenwerking aanwezig, zoals profilering op ťťn van onze websites of het promoten van uw bedrijf tijdens ťťn van de vele spectaculaire open feesten. 

Naast de vele evementen heeft Audentis ook een rijk netwerk, waar vele mogelijkheden voor u liggen tot het verbreden van uw klantenkring. Dit netwerk bestaat uit onder meer de reŁnistenvereniging Priscus en Iners Molestus, waar honderden succesvolle reŁnisten bij zijn aangesloten, en de zusterverenigingen Eindhovens Studenten Corps en de Maastrichtse Studenten Vereniging Tragos. 

Wanneer u geÔnteresseerd bent in de mogelijkheden tot sponsoring of het deelnemen aan ťťn van de recruitmentactiviteiten, kunt u verder kijken onder het kopje 'Samenwerkingsmogelijkheden' of kunt u contact opnemen met de Senaat of een bericht sturen naar zakelijk@audentis.nl. 

Contact
Tel Senaat: 053-4328384
Mail Senaat: senaat@audentis.nl
Mail Acquisitiecommissie: zakelijk@audentis.nl
Partners